Catalin Crisan – Interpret de muzica usoara Romaneasca

Cătălin Crișan (n. 6 februarie 1968București) este un cântăreț de muzică ușoară românească.

Începe studiul pianului la Școala de muzică din București. Îndrăgește muzica ușoară și urmează cursurile Școlii populare de artă din București, clasa Mihaelei Runceanu. Urmează Facultatea de teatru din cadrul Universității „Titu Maiorescu”.

Debutează în 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia, unde obține Premiul I la secția interpretare cu melodia „Vorbește marea” (Aurel Manolache). Efectuează turnee, susține recitaluri, concerte în toată țara. Participă la Festivalul național „Cântarea României”. A prezentat numeroase emisiuni la radio și televiziune. A fost director al Departamentului Cultura și Divertisment și realizator-prezentator al emisiunii „Ruleta visului” în cadrul Televiziunii România de Mâine (TVRM). Între 2004-2008 a fost consilier local al primăriei sectorului 4, direcția Cultura.

A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie.[1] Împreună au doi copii, Daria Cătălina și Raris Andrei.[2] La sfârșitul anului 2010 Cătălin Crișan a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție.

Author: Andreea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *